dimecres, 6 de juny del 2012

ACTIVITATS DE JUNY


BOTONS, FORMIGUES I TORTUGUES



Aquest mes de juny treballem els animals de la granja tot fent diverses activitats (els sons, les cries, què mengen, on viuen...) Si alguna família té algun animal que pugui portar a l’escola per observar-lo, podeu comentar-ho a la vostra educadora per quedar amb el dia.

 ANEM D’EXCURSIÓ AL GURRI XIC: observarem directament els animals de la granja dins del seu hàbitat natural. Us recordem que aquest dia cal ser a l’escola ben puntuals a ¾ de 9 del matí. Marxem amb autocar!

Les activitats que realitzarem són:

 PINTEM UN CAVALL AMB MARRO DE CAFÈ: dibuixem un cavall amb paper d’embalar i deixem als infants que experimentin i pintin amb el marro de cafè.

 LA FESTA DEL COLOR BLAU: com sempre, aquest dia els vostres fills/es haurien de venir vestits amb alguna peça de color blau. I també us demanem una ampolla petita d’aigua buida marcada amb el nom, per fer la màgia d’aquest color.

 REPASSEM LES FORMES: enganxem gomets de totes mides, colors i formes damunt de paper de cel•lofana blau, en representació del mar i les bombolles dels peixos, aprofitant que arribem a l’ESTIU.

 FEM LA MANUALITAT DE FI DE CURS. Sorpresa!!!





Estem a la recta final...

Moltes gràcies per la vostra col•laboració!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada