dimarts, 22 de juny del 2010

Benvinguts

Benvinguts al blog de les escoles bressol de Taradell: La Xarranca i La Baldufa.
Els membres de l'AMPA, amb tota la il·lusió, hem volgut crear un espai, on pares i educadores poguem compartir informació, noticies, esdeveniments, dubtes, reflexions, etc.
Esperem que sigui del vostre interès i de gran utilitat.
No dubteu en fer-lo servir i en fer-nos arrivar totes les vostres propostes i suggeriments.
Atentament.

AMPA

5 comentaris:

  1. Hola pares i mares, voldria felicitar-vos per la creació d'aquest blog, un espai que pot ser divertit i útil.Penso que el blog pot funcionar molt bé com un lloc d'opinió, on pots expressar les teves queixes, dubtes i com no felicitacions.Un lloc on pots opinar sobre le funcionament de l'escola i aportar noves idees.
    Però crec que el blog mai podrà substituir l'informació tant de paper o de paraula que rebem de les educadores , fins i tot crec que és una manera de mantenir un contacte amb la mestra i no un tracte més fred, com rebre un e-mail.A més a més no tothom disposa d'aquest sistema, i si el tens tampoc el mires cada dia; tant sols una familia en tota l'escola no pot tenir a l'abast aquesta informació això ja és motiu suficient per no anul.lar el sistema tradicional, de les circulars en paper.
    Adéu i moltes gràcies.(perdoneu les faltes)

    ResponElimina
  2. Acavo de publicar un comentari...on van?

    ResponElimina
  3. Be, hi torno perquè tot i que amb aquest últi he fet el mateix, els dos anterior no han quedat publicats.
    El meu suggeriment es que fèssin arribar una enquesta a tots els pares i dessidicin si realment volen que aquests mesos de mes fred Desembre-març, els seus fills sortin al pati. Se de pares que no porten els seus fills a la tarda perquè sempre solen sortir i nomes els porten els dies que plou i aixó no potser! El passat dilluns estavem a -7º a les 9 del mati i van sortir al pati a les 10 que deviem estar a -5º!?! Ahir tambe van sortir i el meu fill em va tornar amb les galtes rostides i avui el tinc costipadissim, i es fi d'any... si us plau, agrairia que fèssin arribar una enquesta a tots els pares. Crec que hi han moltes activitats a realitzar dins i mes amb nens tan petits.
    Gràcies

    ResponElimina
  4. Hola, en relació amb el suggeriment de l'enquesta per si els nostres fills poden sortir al pati o no, la veritat crec que no fa falta perque jo confio plenament amb les nostres educadores i dubto moltissim que treguessin els nens al pati si realment estem a sota cero. Se que surten al pati pero crec que si van ben abrigats, no hi ha cap problema perque nosaltres tambe sortim al carrer i potser encara estem mes baixos de graus!! La veritat es que jo confio plenament amb les educadores del meu fill i penso que tant elles com nosaltres no volem en cap cas que els nens i nenes es posin malalts i crec que als nens tambe els hi a be sortir una estona perque en el meu cas que hi esta de 9 a 5 de la tarda, son moltes hores tancat en les quatre parets!!! A dins de l'aula es clar que hi han moltes activitats a realitzar, pero penseu que son 5 dies a la setmana i 8 hores al dia, tambe hi ha temps per sortir al pati i mes si fa una mica de sol.

    ResponElimina
  5. Perquè hi han dos blogs??? amb un hi han uns comentaris amb l'altre d'altres...quin es el que realment funciona? prquè veig que no s'ha fet el canvi de president!?!?!?

    ResponElimina