dijous, 15 de juliol del 2010

Casal Estiu


Benvolgudes famílies,

El casal d’estiu de les escoles bressol de Taradell es farà del 26 al 30 de juliol. No hi ha hagut prou demanda per a la primera setmana d’agost.

L’organitza la l’Era de Can Tropes (Núria Aragay). Hi haurà dues monitores (amb la titulació adequada per atendre als nostres fills/es). Una de les dues monitores serà la Cristina Torrents (educadora de la Xarranca), que esdevindrà una persona de referència per a gran part dels nens/es i que, a més, coneix molt bé l’espai escola.


Per assistir al casal d’estiu cal que porteu (ho necessitem cada dia):

- Bolquers (marqueu la bossa amb el nom del nen/a). No cal que porteu tovalloletes humides.
- Una muda completa (roba de recanvi)
- Un vas de plàstic per a veure aigua
- Pipa i/o “objecte” que ells/es necessitin per a sentir-se més tranquils/es (només si ho necesiten!)
- Gorra
- Crema protectora solar
- Banyador
- Tovallola
- Xancletes o sabates que es puguin mullar

* Sobretot, marqueu-ho tot amb el nom del nen/a.


Aclariments pràctics:

- No s’entrarà per a l’entrada principal, sino que ho fareu per una porteta que hi ha al tancat del pati principal. Com ja us vam explicar, utilitzarem sols una aula i el pati. I no accedirem a la resta de l’escola perquè les mestres encara hi estaran treballant i perquè s’hi fa tasques de neteja a fons.

- L’horari del casal serà de 2/4 de 9 fins a la 1 del migdia. Per facilitar l’execució de les diverses activitats que s’hi portaran a terme, l’entrada podrà ser fins a 2/4 de 10, i la sortida a partir de les 12 del migdia.

- Els nens/es hauran de venir esmorzats i dinaran a casa amb vosaltres.

- El pagament d’aquesta única setmana s’haurà de fer en efectiu (55 €). Us podeu dirigir a la gestoria Tràmit o a la farmàcia Anna Barfull, abans del 21 de juliol.

Arreveure i fins aviat. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada