dilluns, 11 d’octubre del 2010

LA TARDOR

Els nostres fills ja han començat a les escoles bressol i ha arribat la tardor.
Les educadores ens demanen que portem productes típics d'aquesta època de l'any i comencen les activitats sense parar.
Des de l'AMPA també ja comencem a posar fil a l'agulla al nou curs escolar i, en breu, ens reunirem amb les directores de cada centre per poder treballar de manera conjunta i per el bé dels nostres fills.
Si alguna persona està interessada a entrar a formar part de l'AMPA que no dubti en posar-se en contacte amb qualsevol de nosaltres o ho comuniqui a la Marta o la Clara. Sereu tots benvinguts.
AMPA

3 comentaris:

  1. Hola a tothom!
    Doncs si, ja hem començat a treballar de valent! A part de les rutines (que formen una part molt important de l'aprenentatge a les llars d'infants) ja hem iniciat les activitats programades. La tardor és una estació que dóna molt de joc i que ens permet fer treballar molt els sentits dels nostres menuts. Manipulem productes de la tardor (que vosaltres ens ajudeu en la recollida), fem un tastet de productes de la tardor (moniatos, codonys, nous, pinyons, castanyes...), pintem una castanya gegant amb xocolata desfeta (on petits i grans ens en llepem els dits, jeje...), experimentem amb carbassa, amb magrana, amb fulles, escoltem i cantem cançons de l'època...
    El proper dimecres 27 els infants de 2 a 3 anys faran una sortida al Pujoló a collir castanyes (que prèviament les hauran llançat les mestres), amb la gran sorpresa que els sortirà la Castanyera enmig del bosc (són genials les cares que posen els infants), i el divendres 29 celebrarem la Castanyada a les nostres escoles. Ja tenim qui ens farà de Castanyera. Des d'aquí els donem les gràcies!
    Així doncs, ja ho veieu! Les idees mai s'acaben, però estem obertes a rebre noves propostes!

    Bona Castanyada i fins aviat!

    Clara.

    ResponElimina
  2. Eiiii!!!! és que és un no parar maiii!!
    És senzillament GENIAL!

    ResponElimina
  3. Holaaa, aquest es el blog que s'utilitza normalment per intercambiar comentaris sobre les escoles bressol? veig que no hi ha gaire moviment de pares...Be, a part de dir que estem molt contens de l'evolució del curs, com en activitats, tinc un petit incís i es que consider-ho que fa molt fred perque els nostres fills encara sortin al pati 30 mits. Per molt be que se'ls tapi mai serà com ho podrien fer uns pares i avui estavem a -7º a les 9 del mati, a quants graus deviem estar a les 10:30? ja se que al pati va molt be per ells pero...sincerament, crec que fins el març hi han moltes activitats que es poden realitzar dins i segur que ens estalviariem moltes baixes! Dins l'escola fa molta calor pel contrast que hi ha fora i...no saps mai com vestire'ls perque si els abrigues massa a dins patiran calor pero es que si sorten al pati, passaran fred...be, crec que es un tema a debatre. Gràcies

    ResponElimina