divendres, 24 de desembre del 2010

BON NADAL!!!!!!!!!


Des de l'AMPA us volem desitjar a tots: nens, pares i educadores, un bon Nadal i un feliç any 2011.

Esperem que l'any que entra us porti molta felicitat, alegria, jocs, feina, salud,.... tot allò que es diu però sobretot: AMOR I PAU.

Bones festes.


AMPA

10 comentaris:

  1. L'escola bressol "La Xarranca" de Taradell us desitja bones festes i que tots els infants estiguin molt contents amb la visita del patge a l'escola!

    ResponElimina
  2. Des de "La Baldufa" us desitgem un molt bon any 2011.
    El passat 30 de desembre vam poder gaudir de la visita del Patge Reial a l'escola! Ens va explicar missatges dels Reis de l'Orient que tenia pels nostres infants i, entre les seves paraules, mirades, gestos i, sobretot, amb la seva màgia, vam quedar tots ben embadalits. Són impressionants les cares d'il.lusió, de sorpresa i d'innocència que mostren els nostres menuts. Ara esperem que el Patge comuniqui als Reis de l'Orient lo "bons" que som!

    BONES FESTES I FINS AVIAT!

    Clara.

    ResponElimina
  3. Quina rivalitat entre escoles i directores....a veure qui diu més i millor!No anaveu totes a una?

    ResponElimina
  4. Bon dia,
    veig que no hi han gaires comentaris dels pares i crec que es per falta d'informació del funcionament del nou blog, ja que ni trobes bastants amb el mateix nom...vaig escriure un comentari la setmana anterior i...per art de màgia s'ha perdut, tot i que ni havia d'altres que tampoc i son...el meu suggeriment, es que si us plau, fessin una enquesta per saber si els pares realment volen que els seus fills sortin al pati, ja que com per ex. el dilluns passat estavem a -7º a les 9 del mati i els nens van sortir al pati a 2/4 de 11 que devíem estar a -5º!?! Se de pares que no porten els nens a la tarda perke sorten al pati i tan sols els porten els dies que plou perquè aixi se'n asseguren...crec que es un gran tema a debatre, ja que ens estalviariem moltes baixes, com el meu fill que ahir va sortir al pati i va tornar amb les galtes rostides i ara...el tinc refredasíssim amb dècimes i així a estat fins avui...si us plau, agrairia passesin una anquesta a les dues escoles tot i que a amb una d'elles crec que no surten.
    Gracies

    ResponElimina
  5. Perdó em referia que l'últim dia van sortir al pati, ja que he fet un copiar i pegar de l'escrit que vaig fer el dia 31.
    Bon any 2011

    ResponElimina
  6. Hola a tothom !
    Primer de tot, vull fer un petit comentari a favor de les directores de la Baldufa i la Xarranca, els pares no estem mai contents o que ?si escriuen i expliquen les coses amb dedicació i ganes, tampoc ens està bé ?,ai no se, jo no li veig cap maldat al comentari de les directores i menys cap rivalitat ...
    A part també vull comentar ,que lo de l'enquesta sobre pati o no pati pot estar bé, ja que jo soc partidaria que SI que han de sortir a l'exterior , així s'inmunitzen i es ventilen , jo ja m'encarregaré d'abrigar bé al meu fill perqué no es constipi a les primeres de canvi !
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  7. Benvolguts,

    Les escoles bressol La Xarranca i La Baldufa agraïríem que els comentaris que es poden fer al blog siguin de caire constructiu. Si teniu alguna cosa a dir en podeu parlar amb la mestra del vostre/a fill/a, ja que ens veiem cada dia. Acceptem les opinions de tothom, però preferim parlar-ne a l'escola.
    Les escoles bressol ens abstindrem de fer comentaris en aquest blog per evitar entrar en interpretacions equívoques.

    Xarranca i Baldufa.

    ResponElimina
  8. Bona tarda,
    el fet es que als mestres dels nostres fills i filles ja se'ls hi ha comentat en mes d'una ocasió...per aixó es va comentar el fet de realitzar una enquesta, perquè es cert han de sortir al pati i ventilar-se pero no sota 0º, ja que els nens s'agovien dins la classe (va ser la resposta de la mestre) pero crec que per aixó hi ha la sala polivalent per aquest dies de mes fred!!!
    Gracies.

    ResponElimina
  9. per destijar bones festes i que sou l'ho millor de l'ho millor SI QUE POSEU EL NOM HE!!!

    però per justificar alguna cosa va molt be anònim

    seleccioneu sempre anònim, no cal posar el nom per cadar be!!!!

    ResponElimina
  10. Volia fer un petit suggeriment...perquè no utilitzem tots una mica mes el blog? per exemple es podria començar des de les escoles, a posar les fotos de final de curs...de les activitats que fan els nostres fills a diari o durant la setmana...es que he vist les pagines web d'altres escoles i es fantàstic, no ho podem fer nosaltres també? I qui porta ara l'ampa? no em va quedar massa clar el dia de la reunió!
    Merci

    ResponElimina