dijous, 26 de gener del 2012

ACTIVITATS MES DE FEBRER

POLLETS, MARIETES, PINGÜINS I ESQUIROLS

EXPERIMENTEM AMB PAPER DE W.C. El dia de l’activitat, cada nen/a hauria de portar un rotlle de paper de w.c, per poder jugar a la classe desenrotllant-lo, estripant-lo, arrugant-lo, embolicant parts del cos…

JUGUEM AMB VIRUTES DE POREX I TIRES DE PAPER. Aquest dia, omplirem una piscina de plàstic amb virutes i tires de paper i els nens podran jugar lliurement amb aquest material.

CIRCUIT DE PSICOMOTRICITAT. A la sala d’usos múltiples muntarem un circuit amb diferents materials, (matalassos de diferents formes, tobogans, tubs, banqueta...), així treballarem la motricitat gruixuda tot fent el circuit.

TREBALLEM ELS SENTITS. Aquest dia, farem sucs de taronja i de llimona i així treballarem els sentits de la vista, l’olfacte, el tacte i el gust; i escoltant música de fons treballarem l’oïde.

CARNESTOLTES

JUGUEM A DISFRESSAR-NOS: Durant la setmana abans del carnestoltes dediquem un mati a vestir-nos i pintar-nos de mil maneres diferents.

Durant la setmana del carnestoltes la Reina Carnestoltes ens dóna les ordres de com hem de venir guarnits cada dia.

DIJOUS 16: CELEBREM EL DIJOUS LLARDER. A la tarda berenem tots fora el pati si fa bon temps, mengem pa i botifarra.

DIVENDRES 17: CARNESTOLTES. Recordeu que tots venim disfressats ben guapos de casa, si fa bo ho celebrem tots junts al pati i en cas que plogui ho farem a la sala polivalent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada