dimecres, 2 de maig del 2012

ACTIVITATS MES DE MAIG TORTUGUES, BOTONS I FORMIGUES
FEM UN MURAL DE FLORS: Hauríeu de portar un ram de flors seques o aromàtiques per poder fer un mural sobre aironfix.
FEM MELMELADA DE MADUIXA:   A la classe farem tot el procés per fer melmelada de maduixa i tastar-la.
MURAL DE L’HORT: Hauríeu de portar de casa, algunes imatges de coses relacionades amb l’hort (enciam, eines de l’hort, pebrots, regadores…etc.) per tal de començar a teballar l’hort,
DIMECRES 16: ANEM AL MERCAT A COMPRAR PLANTER: Anirem d’excursió al mercat a comprar enciams i carbassons per poder-los plantar.
PLANTEM EL PLANTER DE L’ESCOLA: Farem d’hortolans i després anirem cuidant el que plantem.
TREBALLEM EL TRIANGLE I EL COLOR VERD:          Estamparem triangles verd amb pintura sobre paper d’embalar. Seguirem treballant el dins fora, enganxant gomets triangles verds a la fitxa.
FEM LA FESTA DEL COLOR VERD: Aquest dia els nens i nenes hauríen de venir vestits de casa amb una peça de roba de color verd. També necessitem una ampolleta petita buida d’aigua.
DIVENDRES 11: Els nens de la Xarranca van a visitar, jugar i berenar a l’escola de la BALDUFA. Marxarem cap allà a les 3h, i per això us demanaríem puntualitat a la tarda, i que després vinguéssiu a buscar els infants a la Baldufa. Gràcies.
DIMECRES 23 : Els nens de la Baldufa van a visitar, jugar i berenar a l’escola de la XARRANCA . Marxarem cap allà a les 3h, i per això us Demanaríem puntualitat a la tarda, i que després vinguéssiu a buscar els infants a la Xarranca. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada