divendres, 14 de gener del 2011

Sense les educadores no és possible!!

Després d'haver llegit els comentaris destructius del blog, des de l'AMPA volem donar el nostre suport incondicional a les educadores d'ambdues escoles i reconèixer la seva professionalitat.
L'objectiu principal d'aquest blog era crear un bon canal de comunicació entre escoles i pares. Volem ressaltar la nostra indignació, no tant per el contingut dels comentaris sinó per la forma, ja que entenem que hi ha millors vies i maneres de fer arribar certes queixes. Una podria ser adreçant-nos directament a les mestres o als membres de l'AMPA.
No pretenem fer censura però si que demanem respecte, educació i valentia per signar comentaris d'aquesta mena.
Des de l'AMPA us volem animar a seguir participant en aquest blog fent les aportacions que convingui, ja que és una llàstima malbaratar un canal d'intercanvi d'informació com aquest.
No hem d'oblidar que tots hem d'anar a una per aconseguir el millor per els nostres fills/es. Estem tots al mateix equip.
Moltes gràcies

Albert Pujol, Jordi Molist, Muntsa Orra, Agustina Peñalba, Ivan Segovia, Mireia Antonell i Mireia Gallés.

4 comentaris:

  1. Hola, de l'Escola de la Baldufa,tant sols puc dir que estic contentissima de la feina que realitzen, son professionals. A mes es transmet que estimen la seva feina, cosa IMPORTANT alhora de fer qualsevol valoració.... He llegit algun comentari-queixa, no trobo malament que totthom exposi el què pensa...però crec que es molt important parlar amb l'educadora, no es pot perdre el caliu de la comunicació, el dia a dia...Gràcies Equip de la Baldufa

    ResponElimina
  2. Com a pare estic molt content de que el meu fill pugui anar a les Escoles Bressol de Taradell, doncs crec que hi fan una gran tasca, no les canviaria per cap altre de la comarca.

    ResponElimina
  3. Estem molt contens de l'escola bressol, la nostra filla va a la Xarranca és el seu priemr any i n'estem encantats del tracte rebut de tot el seu personal.

    ResponElimina
  4. Estaria bé que aquest Blog entre tots el tinguéssim actualitzat amb fotos, activitats, consells, etc

    ResponElimina